2012. július 7., szombat

Arab herceg egy kicsit mérgesebb kiadásban

Na megjötteeeeeem:)) És itt van egy fincsi rész is, remélem tetszeni fog:)) Ez most inkább Zaynről fog szólni, szóval a fanok örülhetnek, illetve megismerhetjük a két híres barátnőt is;) Készen álltok? Akkor nyomás olvasni:P 


Tumblr_m6ogv0ksle1rnu4ioo1_500_large


Mérgesen trappoltam befelé az irodába. Mindenem csupa víz volt, a hajamból meg egyenesen csavarni lehetett a vizet. Legalább kiázott a ruhámon a folt… Gyorsan lenéztem a bal mellem fölötti részre, de nagy sajnálatomra még mindig ott virított a folt, ami Alisha reggeli-nem-ízlett-joghurtja-rámköpve maradéka volt. Ross meg megpróbálta beadni, hogy beteg, csak pechjére egyedül zöld filcet talált. Kreatív volt a gyerek, de akkora zöld pöttyök virítottak a testén mindenhol, hogy simán elmehetett volna Hulknak. Persze a kis füllentős azonnal bebukott, hogy aznap írnak dolgozatot olvasásból és az én szemem fénye semmit sem tud belőle. Pedig ha gyakorolta volna, azt a fránya meseolvasást talán nem lenne bajban. Mindenesetre egy istenes pofonnal az arcán engedelmesen elindult az ikrekkel, igaz direkt lebiggyesztette a száját, és szemrehányását abban jelezte ki, hogy nem adott búcsú puszit. Ronnie sehol nem volt már, hiszen ő hajnalban kezd. Szerencsére az alattunk lakó kiscsaj, aki mindössze 3 dollárért egész nap vigyázz Tündérkére nem késett. Néha átfutott az agyamon, hogy lehet, hogy engem vagy Ronniet börtönbe fognak juttatni, hiszen gyakorlatilag fillérekért dolgoztatunk egy kiskorút. De aztán amikor láttam, hogy Zara mennyire élvez Alishhal lenni mindig feladtam a bennem rejlő Teréz Anyut és inkább nem gyártottam problémákat, mert azok jöttek maguktól is. Ám hiába vittem ernyőt az eső nem kímélt. Rettenetesen dühös voltam. Így majd be fog göndörödni a hajam. De nem ám szép Marilyn Monroe-sra, nem, inkább olyan tipikus ágas bogasra. Ronnie mindig Tölgyfának csúfolt, amikor meglátott. Nyitottam volna ki az ajtót, ám ekkor az kicsapódott és egy igencsak dühös Zayn Malikba futottam bele.
-          Nem látsz? – torkoltam le azonnal, kissé nagyobb vehemenciával, mint szerettem volna. Meglepetésemre az arab fiú hasonló hangnemben flegmán szólt vissza:
-          Legközelebb rakj ki egy táblát, ha jössz, hogy nehogy megint elüss valakit. Vagy majd szerelünk rád egy tolatóradart. – Mi? Ez most itt lekövérezett engem? Már nyitottam volna ki a számat, de ekkor Zayn tovább robogott. Dühösen beléptem az ajtón, ahol Lou meg Niall szemlélték kíváncsian az eseményeket.
-          Mi van nőtt egy harmadik orrom is? – gúnyolódtam. Lou azonban elvigyorodta magát és közelebb lépett.
-          Mr. Malik a szerelme miatt ideges, viszont ez a bájos hölgy miért ilyen hisztis? – mélyítette le a hangját. Egész szexi volt.
-          Mi van? – néztem rá úgy, mint egy idiótára. Lou nem zavartatta magát.
-          A nevem Doktor. Tomlinson Doktor. Azért vagyok, hogy a szíveket begyógyítsam. De önnek talán segít egy Nospa! – azzal elnevetve magát és gyorsan kiszaladt a teremből, mielőtt felfoghattam volna, hogy mire célzott. Amikor leesett rákvörös lettem a méregtől. Lout ma még megfojtom. Ránéztem Niallra, aki próbált nem kuncogni, de a visszatartott nevetéstől neki is vörös lett az arca.
-          Ne haragudj… - szabadkozott. – Csak ez most olyan vicces volt és…
-          Akkor nem értünk egyet. – torkoltam le, majd lepakoltam a mellette lévő asztalra a táskám.
-          Amúgy jó a hajad. – jegyezte meg mosolyogva mire rájöttem, hogy valószínűleg borzalmasan áll. Nem szóltam semmit csak grimaszoltam egyet.
-          Ugyan már Melanie, most komolyan durcázni fogsz egész nap?
-          Inkább hagyj békén Niall! Semmi kedvem a ti dedóságaitokkal foglalkozni. – válaszoltam undokul, ám a szőke fiú vigyora nem tűnt el. – Miért mosolyogsz egyfolytában? – toppantottam a lábammal.
-          Mindig mosolygok, ha szépet látok. – azzal beleharapott egy banánba. Ha nem lettem volna ennyire hisztis kedvembe, akkor tuti, hogy kapott volna egy puszit tőlem. De így csak egy újabb grimaszra futotta.
-          Szervusz Melanie! – lépett be Mr. Női Lábak Megroggyasztója. Megmarkoltam az asztalt, hogy ne tűnjön fel a dolog. A szívem majd ki akart esni a torkomból.
-          Szia Harry! – mosolyogtam bárgyún, mire Niall mellettem majd megpukkant a nevetéstől. Szerencsére Harry nem erre figyelt, hanem a telefonján nyomkodott valamit. Kocka. Dühösen betuszkoltam Niall szájába a maradék banánját.
-          Többiek? – kérdezte Hazza, de véletlenül se nézett volna fel.
-          Zémm elmemmmm, Lum nemtmmmm, stmmm igmmammm sknmmm mmmmmm! – válaszolta Niall nagyon bőbeszédűen. Hazza érdekesen nézett rá.
-          Megint az a Klingolnot utánzod a Star Warsból?
-          Eszik! – vágtam rá, mire Hazza tekintete már az én arcomat simogatta. Hirtelen elnevette magát.
-          Mi az? – néztem meghökkenve hol rá, hol Niallra.
-          Tetszik a hajad. – mosolygott szélesen. Na, jó, végérvényesen elvesztem. Hogy lehetne a világ legjobb pasijának a szívét elhódítani ilyen pamaccsal a fejemen? Minden álmom szertefoszlott… Egyedül fogok megöregedni 72 macskával és a legjobb barátom Mr.  Girgon lesz az időjárásjós a tévéből. Egy kicsit egyirányú lesz a kapcsolat, de legalább a tévé nem fog otthagyni, ha megun.
-          Hagyjad már! – ölelt meg Niall mosolyogva. – Rosszul indult a reggelje. – ekkor belépett Liam meg egy nagyon szép, vékony, barnahajú lány a szobába. Valószínűleg, ha figyelembe vesszük, hogy össze van kulcsolva a kezük és a lánynak bomba jó segge van, akkor ő Liam barátnője, Dani.Vagy Harry nem Eleanorra mondta, hogy jó segge van? Na mindegy.
-          Szia Melanie! – integetett Liam vigyorogva, majd odahúzta hozzám kedvesét. – Ő az a lány akiről beszéltem. Az új csaj. – fordult a lányhoz.
-          Szia, Daniella vagyok! – mosolygott a lány. Ah, de utálom, hogy lehet valaki ilyen szép? Azért megráztam a felém nyújtott kezet.
-          Melanie. – ekkor észrevettem, hogy Liam érdekesen mustrálja a mellemet. Hát azon lehet mit. Maximum két rádiógomb, amit ha megcsavarsz, be tudod állítani rajta a frekvenciát.
-          Te is csorgatod álmodba a nyáladat? – kérdezte meg nagyon őszintén és odabökött a foltra. A szobában tartózkodó személyek mindegyike a Foltot kezdte el vizslatni. Te jó ég, de ciki… Végül a kis göndör megint kinevetett. Annyira szánalmas vagyok…
-          Csak leköpött a kistesóm. – habogtam zavartan. – És nem volt időm átöltözni… – vallottam be szemérmesen.
-          Gyere! – fogta meg Dani mosolyogva a kezem. – Egy a méretünk és van egy fölsőm. Kölcsönadom! – hálásan mosolyogtam a megmentőmre. Hazza és Liam jókedvűen nevetgéltek ott mögöttem. Egyedül csak Niall mosolygott, mert látta, hogy mennyire kellemetlen nekem a szituáció, és megsajnált. Vagy ő is csorgatja a nyálát alvás közben. Lehet.    




Tumblr_lzhus0f8fd1qanksko1_500_large

-          Melanie! Akkor ráérnél? – Paul hangja visszarántott a valóságba. Hirtelen azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Gondolataimban Harry csoki szószt kent a hátamra és alaposan megmasszírozott, utána a zuhogó esőben szerelmet vallott. Ám az asztal körül ülők egy emberként rám néztek. Vajon miről beszéltek?
-          Persze! – vágtam rá bizonytalanul.
-          Remek. – Paul már rég nem figyelt rám, hanem valamit még az orra elé motyogott és leírt egy pár dolgot az előtte lévő papírra. – Akkor ennyi volt mára, mindenki mehet a dolgára! Mel! Holnap mindenképp le kell gépelnünk Simonnak a jelentést, rendben? Majd figyelmeztess rá! Na sziasztok! – választ meg sem várva kirohant. A többi ember is szétszéledt, csak a fiúk, én meg Dani maradtunk a szobában. Sóhajtva ránéztem az órára. Te jó ég, még csak kettő óra. Ilyen hamar szabadulok?
-          Enni kéne valamit. – dörzsölgette meg a hasát Niall. Mosolyogva néztem rá. Hova fér bele ennyi minden és miért nem látszik meg rajta?
-          Támogatom. - dörzsölte meg fáradtan a szemét Liam, miközben Dani a vállán pihentette a fejét.
-          Én is. – morogta Hazza miközben a telefonját babrálta. Vajon mit csinál rajta mindig?
-          Rendeljünk valamit. – indítványozta Liam, majd rám nézett.
-          Te szereted a kínai kaját?
-          El vagyok vele. – vontam meg a vállam.
-          Akkor legyen pizza?
-          Mondom, nekem mindegy! – válaszoltam mosolyogva, majd a tekintetem a velem szembe ülő Zaynre esett, aki egykedvűen szuggerálta az asztalt. Liam közben megcsörgetett valakit és pizzát rendelt. Végül is, az ellen sem tiltakozom. Zayn megérezte, hogy figyelem ezért felpillantott. A szemünk rövid ideig egybe forrt, de ő gyorsan elkapta és tovább folytatta az asztalbámulást. Sóhajtva Niallra néztem, aki épp egy ropit rágcsált.
-          Nálad mindig van kaja? – böktem meg, mire szégyenlősen elmosolyodott.
-          Többnyire. Kicsit kajás vagyok.
-          Kicsit? – nevettem fel, mire Niall elpirult. – Ajj, nem azért mondtam. Csak hasonlítasz az öcséimre.
-          Vannak testvéreid? – érdeklődött.
-          Igen. Öt is! – mutattam a kezemmel.
-          Igen? És kisebbek vagy nagyobbak? – elmosolyodtam megint. Niallal azért jó beszélgetni, mert rajta érzi az ember, hogy őszintén meghallgatja, és nem csak tetteti az érdeklődést.
-          Szia, szívem! – rikkantotta egy élénk lány hang az ajtóból. – És sziasztok,  ti hülyék!
-          El! – pattant fel Lou boldogan és oda futott a lányhoz majd szájon csókolta, végül odarángatta hozzám.
-          Drágám ő itt Mel, Mel ő itt a drágám. – szuszogta el egy levegővel.
-          Szia, drágám! – nevettem el magam miközben kezet nyújtottam. A lány visszanevetett.
-          Eleanora a becsületes nevem, de ahogy esik, úgy puffan. Bárhogy hívhatsz. Hazza például Viháncinak nevez.
-          Vihánci? – néztem kérdőn Harryre, aki nevetve felnézett a mobiljától.
-          Majd megismered és rájössz!
-          Kapd be! – nyújtotta ki a nyelvét El. Lou finoman átölelte a lányt.
-          Hiányoztál. – mondta neki lágyan. Ámuldozva néztem Lou arcát. Teljesen megváltozott, ahogy itt volt a közelében Nora. Nora csak mosolyogva megcsókolta:
-          Majd este bepótoljuk! – kacsintott huncutul, mire Lou arca visszatért.
-          Kapok hattyútáncot?
-          Mit? – kérdezte meglepve, de még mindig mosolyogva a lány.
-          Tudod. Hattyútáncot. Vettem neked jelmezt.
-          Lou. – tapasztotta El gyorsan a nevető fiú szájára a kezét, majd bocsánatkérően ránk nézett. – Nem gondolta komolyan. – pirult el, mire hangosan felkuncogtam. Mindenkinek meg vannak a maga perverziói.
-          Halljátok Josh csajnak van öltözve és úgy próbál felszedni egy leszbit! – rohant be nevetve egy srác, akinek nem tudtam a nevét, de már bemutatkozott.
-          Eskü? – fordult hátra Harry.
-          Eskü! Gyertek ki gyorsan! – sürgette a társaságot, mire mindenki kitódult, kivéve Zayn. Valahogy engem se érdekelt Josh. Óvatosan letelepedtem a bánatos királyfi mellé. Annyira más volt, mint első nap, amikor találkoztunk. Akkor ott bohóckodott. Most már rám se néz.
-          Ne haragudj! – szóltam neki engesztelően, mire rám nézett.
-          Miért kéne?
-          Tudod… a reggeli kirohanásomért. – a fiú arca átváltott töprengősre, majd eszébe jutott.
-          Ja. Semmi gond én is bunkó voltam. – vont vállat. Legalább beismerte. Azért bocsánatot kérhetett volna. Na, mindegy, most jobban érdekelt, hogy miért ilyen búval bélelt.
-          Akkor mi a baj? – kérdeztem meg óvatosan.
-          Semmi.
-          Aha persze. Ennyire hülyének nézel? – grimaszoltam.
-          Jó, akkor hosszú és bonyolult. – válaszolt ingerülten.
-          Akkor ne faggassalak?
-          Légy szíves. – ez azért rosszul esett. Oké hogy körülbelül egy napja ismer, de azért… mondjuk tényleg nem kötelező elmondania a dolgokat. Én se szoktam a problémáimat másokkal megtárgyalni.
-          Szóval itt vagy! – lépett be mérgesen egy szőke hajú lány, mire Zayn felállt mellőlem.
-          Mi a baj? – kérdezte meg gyorsan, ám a lány kirobbant.
-          Te mégis mi a faszt képzelsz magadról? Mi a csudának kell olyan szart kiraknod a twittere?
-          Mire gondolsz? – értetlenkedett a fiú.
-          Azt, hogy majd ha lesz gyereked, akkor azt mindenképpen tőlem szeretnéd! – tette a kezét csípőre a lány.
-          Hát még jó hogy. – sokkolódott le a fiú. – A barátnőm vagy. Az lenne a gáz, ha mást mondanék.
-          Igen, de most hívogatnak az újságíróktól elkezdve az anyámig mindenki, hogy terhes vagyok.
-          Jó, akkor mindjárt kiírok gyorsan egy twittet. – húzta elő Zayn a mobilját, de a lány mérgesen kirántotta a kezéből és az asztalra dobta a telefont.
-          Szarok bele! Egyszerűen csak az zavar, hogy áthágod azt, amit megbeszéltünk.
-          Nem hágtam át!
-          De igen! Megbeszéltük, hogy most csak vagyunk, és nem erőltetünk semmit, hanem ahogy alakul. Erre te már a gyerekünkről fantáziálsz. – te jó ég. Mindjárt megtépem a csajt. Hogy lehet valaki ennyire… érzéketlen liba? Szerintem több millió lány boldogan fogadná el Zaynt a párjául, főleg mivel most kiderült van egy ennyire érzelmes oldala is. Minden lány arról álmodozik, hogy a pasija már annyira szereti, hogy már akár meg is állapodna mellette. Ez a hisztérika meg két kézzel dobja el magától.
-          Ne haragudj csak… - a fiú zavartan megvakarta a fejét. – Az egyik lány kérdezte, hogy ki az a nő, akitől szeretnék gyereket, és én mondtam, hogy tőled. Szerintem ez nem akkora gond.
-          Áh. – legyintett flegmán a csaj, és rágyújtott egy szál cigire.
-          Megint a bolhából csinálsz elefántot! – nézett rá a srác fáradtan.
-          Tessék? – sipította a kiscsaj. – Te vagy, aki leszar mindent, amit megbeszéltünk, de azért elvárod, hogy én mindent úgy tegyek, ahogy neked jó.
-          Ez nem igaz. – a fiú átölelte finoman. – Tudod, hogy szeretlek Perrie. Kérlek, ne veszekedjünk.
-          Nem is fogok. – bújt ki az öleléséből a csaj. – Adam jön értem.
-          Adam? – a fiú hangja egy kicsit megemelkedett, de láttam, hogy próbál nyugodt maradni. – Az exed?
-          Igen. Megyek át hozzájuk, utána meg buliba. – ránézett a fiú arcára ezért még gyorsan hozzátette. – Szerintem most megérdemlem. Magadnak köszönheted…
-          Tessék? – háborodott fel Zayn. – Kiírok valami kedveset, csak azért mert szerelmes vagyok beléd, erre te bosszúból lelépsz hetyegni az exeddel?
-          Ó, Zayn… - mosolygott gúnyosan a lány. – Nagyszerűen értesz a dolgok kifordításához, gratulálok!
-          Te jó ég… - sóhajtottam fel hangosan.
-          Parancsolsz? – nézett rám a csaj úgy, mint egy leprásra.
-          Csak azt mondom, hogy egy kicsit állíthatnál magadon. – néztem farkasszemet vele.
-          Én meg azt mondom aranyszívem, hogy befoghatnád, ez kurvára nem a te beszélgetésed.
-          Te meg leszállhatnál a magas lóról édesem, mert egy kicsit hisztikirálylány vagy! – vágtam vissza.
-          Mel! – nézett rám Zayn.
-          Na, jó. – fordult meg a csaj. – Majd ha ezt az idiótát elküldted, vagy kirúgtad, vagy bánom is én, akkor hívj. Most lépek. – azzal kiviharzott.
-          Ezt most muszáj volt? – fordult felém Zayn.
-          Mi? Ez most komoly? – hüledeztem.
-          Mi a fenének szólsz bele más vitájába?
-          Csak… ez a csaj baromira nem érdemel meg téged.
-          Majd én tudom mi a jó. – torkolt le Zayn. – Semmi szükségem további tanácsokra.
-          Zayn az exével megy bulizni, miközben téged, akiről tudja, hogy mennyire szereti őt, itt hagyja. – a szavaimra a szép szemű srác nem tudott válaszolni. Bánatosan leült a helyére és a kezébe temette az arcát.
-          Zayn…- simogattam meg a vállát. Megdöbbentem vettem észre, hogy az arcán lecsúszott egy könnycsepp. Ez a fiú… tényleg szereti azt a ribancot. Annyira kegyetlen ez az egész.
-          Hé, nagyfiú. Mi lenne, ha most keresnénk egy bárt és jól leinnánk magunkat? – kérdeztem halkan. Zayn felpillantott.
-          Azt most nagyon jól esne.
-          Akkor go!  - a fene tudja mi lesz ebből az italozgatásból. Igazából csak szolidaritásból részegedem le. Sőt szerintem nem is fogok, mert ilyenkor mindig eszembe jut anya. Csak néha olyan jól esik egy kicsit elengedni magam. Persze Ronnie utálja, ha ezt csinálom. De amiről nem tud, az nem fog fájni neki…  
    
Tumblr_m2p1mu5yc71r1aem0o1_500_large



-------

Ó-ó.... Na ebből az italozgatásból mi lesz? Na jó elárulok egy titkot: KURVA NAGY BALHÉ. De azt majd a következő részben megtudhatjátok;) A kommenteket örömmel olvasom:))   

7 megjegyzés:

  1. huuu, már annyira vártam :)) Nagyon tetszett, habár most kicsit összezavarodtam a harmadik személyt illetően...^^:D de áhh imádom a stílusodat, a kifejezésmódodat :)) nagyon kíváncsian várom a folytatást, hogy mi történik *.*
    puszii <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi:DDD a zavar volt a lényeg:PP még mindig a föld felett repkedek, mikor azt hallom, hogy tetszik nektek:)) szóval nagyonnagyonnagyon szépen köszönöm<3

      Törlés
  2. Zsofia Kiss: DETTOOOOO !!!! :)
    Jo vagy Nety cs igy tovàbb :P ;))

    VálaszTörlés
  3. Naaaa hoooolaaa :D
    Rebeka megérkezett. Remélem örülsz :DDD
    Nos. A téééészt iiiimádom. Hülye perrie :@@ Nagyon nem bírom. EZ NORMÁLIS? ÉN A HELYÉBEN OLVADNÉK, MEG ÖRÜLNÉK, MEG ÉN LENNÉK A VILÁG LEGBOLDOGABBJA. De nem ez a hülye picsa besértődik.- AAhh zayn nyugi, velem boldogságos leszel^^
    Hihi. Szóóval nety hajrááá, mert mindjárt tábor, és addig szeretnék olvasni^^ (nicsaaak kibeszééééél. az aki hónapok óta nem írt :$)
    Puszi
    Becksie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nicsak csak nem?:DDDD akkor tessék írni:P:DDD mert kurvajól írsz drága és Netyke kezd 1Dszomjan halni:DD ÉN SEM BÍROM PERRIET! *pacsi* de am örülök, hogy tetszett:P<3 imádááás:))

      Törlés
  4. ahslkdfaéskldgaéksdl ez a hiszti asdhfklahskdlgéha úristen Zayn meg Perrie ahdkjshfalksdhgéklas :O amúgy se szimpi a csaj, és hogy te is ilyenre írod az még dob rajta :DD jajj Lou és El <3 Niall és a kaja <3 Harry meg a telefon <3 :D álompárok :DD jó lett, jók benne a poénok, nincs sok, és pont annyi ami még belefér :) nem szeretem amikor valaki a poénokra építi az egészet és semmi értelem nincs benne :) és ez nem olyan :D pont ott van beszúrva valami jó ahova kell! ezt jól csinálod! :) várom a folytatást :)

    VálaszTörlés